Pages

Followers

Thursday, January 27, 2011

Wardina Safiyyah balas komen ummi kat FB..terharu nyerrrr


Semalam lepas Ummi komen kat Fbook Wardina yg satu ni terus dia confirmkan Ummi kat Official Page dia ni..Ummi pun tak ingat dah bila ummi add dia..yg pasti agak lama laa..semalam ummi ade komen kat status dia seperti yang tertera di atas..hehe then, Ummi pun konon2 macam nak bagitau la yang nama anak Ummi adalah gabungan nama anak Wardina AMNA NAFEESA n nama dia WARDINA SAFIYYAH..so, nama anak Ummi AMNA SAFIYYAH..maksud pun baik sebab tu ummi decide nak boh nama ni, di samping Ummi peminat Wardina Safiyyah. sungguh tak sangka bila komen ummi tu berbalas seperti dalam kotak OREN tu..selalu kalau Ummi dok komen2 kat FB Wardina yang 1 lagi tu memang mimpi la nak dapat balasan komen dari dia...so, tu yang terharu sangat bila dia balas komen...Time kasih Wardina...i Love UUUUU....

Wardina dan Anaknya Amna...Amna sangat berkebolehan seperti Ummi nya..semoga Amna Ummi juga menjadi sepertinya..

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah makin glamour la As lepas ni...kita tak pernah komen blog artis...al maklumlah silent reader FB

Ummi AmnaAmzar said...

ishh...xde glamer la anje..hehe 1st time org panggil ummi As..ape pun tu nm yg unik..hanya anje sorang je panggil nm tu..

Citarasa Rinduan said...

sangat best dan terujakan bila kita minat seseorang...
depa ada respon.
ayu pun suka wardina...cute anaknya

anak ummi pun sedap panggilannya...cute mcm ummi dan ayahnya

Faiz said...

Apa maksud amna safiyyah?