Pages

Followers

Wednesday, January 19, 2011

Dulu & Sekarang


Ni la wajah Amna Safiyyah dulu dan sekarang..gambar ni baru snap pagi tadi masa dah siap nak ke sekolah. Dalam gambar tu wajah Amna ketika umur 6 bulan..tembammm...sekarang?? tidak lagiii...tudung tu adalah tudung yang sama dr umo 5 bulan sampai 4 tahun lebih masih boleh pakai tp reben kat tepi2 tu dah tanggal..hehe..haaa..lagi satu gambar masa baby tu hadiah dari Pasaraya Billion masa Amna masuk Pertandingan Baby comel Billion..dapat conso tempat ke 5 jer..

4 comments:

AshAnas said...

comel sangat!!!!

ibuayahdamia said...

banyak perubahan tu dari 6 bulan hinga ke 5 tahun..tapi yang penting tetap maintain comell

Ummi AmnaAmzar said...

ummi anas: time kasih..!!
ayu: mmg byk perubahan..comel la kot..hehe tq

Nadiah Sidek said...

alahai..comelnya!