Pages

Followers

Tuesday, January 4, 2011

Alhamdulillah..BE ke 9 & 10

Alhamdulillah...hari ni ummi dapat lagi BE ke 9 & 10...spt biasa bukan untuk menunjuk, sekadar pembakar semangat untuk semua..semua boleh dapat..yang penting RAJIN..

p/s: TERIMA KASIH NUFFNANG, DIGI & BIZZY BODY!!!!! LUV UOLLS!

9 comments:

thomas said...

Wah!Banyaknya BE.

Mr. TN_SkY said...

wah..da dapt BE? beshnye..neway cane nk taw itu BE atau metered..sye tgk xde beza pun? hehe

Zefa NorAsmara said...

Tahniah ummi, ibu tumpang gembira.. :-)

Ummi AmnaAmzar said...

thomas: alhamdulillah..
Mr. TN sky: yg ummi tau BE tu iklan yang still running/nari2 kat blog kita
ME tu yg dah xde kat blog kite lagi tp dah jd ME..
kat dlm akaun nuff kite dia akan asingkan ke2-2 nih..xpandai sgt nk explain..ummi pun baru 2 bulan kenal nuff nih.. :-)

Ummi AmnaAmzar said...

ibu zefa: time kasih,alhmdulillah

Puteri Iqa Izyan said...

suke sgt bile dpt be :P

MAPPIAU said...

tahniah yea dapat BE, murah rezeki kan hehe :))

Ummi AmnaAmzar said...

puteri: suke sangat!
mappiau: time kasih, tabung ummi tu..

PuanBee said...

yah ...good job !...