Pages

Followers

Monday, January 3, 2011

BEN ASHAARI

HMMM..sebut je nama tak payah nak diperkenalkan lagi..semua orang tau,
semua orang kenal, semua orang sanjung, semua orang jadikan dia idol...
ummi pun dah jadi follower BA nih..mula2 ummi rajin gak komen2
but sekarang ummi just jadi silent reader jer..setiap hari ummi mesti
singgah blog BA. dah jadi wajib. macam orang lain BA juga dah jadi idol ummi..
ummi nak jadi cam dia gak..but entry 4 kali sehari(betol ke en BA?)
kadang2 ummi rasa lebih dari 4 entry sehari...ummi memang selalu baca entry nya..
.wpun pendek tapi isi nya sangat padat..di fahami..
teringin sangat sekiranya en BA menjadi follower ummi..hahaha!! in ur
dream lah ummi...buat entry pun merapu meraban, org cam BA nak baca ke??!!
sekali lagi in ur dream hokey!!

ape pun..ummi akan tetap menjadi silent reader en BA..harap2 mendapat perhatian dari BA..haha inilah salah satu impianku di 2011..boleh terima kannn??

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

insyallah,,

pasti ben perasan
teruskan berblog...pasti menempa kejayaan...

Ummi AmnaAmzar said...

CR: insyaAllah..tq support me..hehe