Pages

Followers

Sunday, January 9, 2011

MALASSSS


Mak aiii...angin malas ummi hari ni sangat teruk!! siang mmg takde masa nak update beloved blog..dah balik melipat baju yang dah 2-3 bulan tak berlipat(betol ke?!, gamaknyerr..haahaa!!) memang pemalas la..isteri sapa la ni?? ishh..ishhh...skrg tgh tengok AJL yg agak kureng menarik pada pandangan Ummi je ye.. ulasan kita sambung esok la..tgk la dulu menarik ke tak??

hmm..tengok la rupe orang malas ni sikit ye!!...

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..ummi
cantinya cantiknya kamu 2beranak..mata kalian sangat ceria...
suka............suka sangat lihat kalian

bab malas..ayu pun kalau balik niaga..malas jer nak update blog..geng punya pasal....kongsi derita..hehehe

Ummi AmnaAmzar said...

wsalam..keturunan mata besor ni..hehe dr pagi sampai dah mlm..xdpt2 idea nak update blog..ape la nak jadi...ayu ade cadangan x?

Citarasa Rinduan said...

ummi
kongsi jer masakkan yang ummi hidang utk family

lepas tu ceritakan kisah apa yang berlaku hari nie

buka berita online..ambil sedikit isu terkini
sure boleh jadi entry

selamat mencuba

***tadi salah taip nak tulis kongsi cerita..tertaip kongsi derita....maaf****

Ummi AmnaAmzar said...

hehe..tq ayu ats cdangan tu..ummi tau ayu ni agak otai dlm blogging kan...tq sgt dtg kat blog ummi yg kecik ni

Citarasa Rinduan said...

ummi....
kita sama jer..ayu tak otai..belum setahun berblogging....

ayu nie, kalau dapat geng peramah...sure keluar masuk rumah..
janji tuan umah tak kisah..ayu masuk tanpa malu..
hehehehheeh

Citarasa Rinduan said...

ummi--
ada award untuk persahabatan kita
ambil yer..

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/01/award-dari-blogger-erien.html