Pages

Followers

Monday, January 24, 2011

Sessi tayang rumah yang macam tongkang pecah..!!




ni ruang makan




ni family hall/guest pun suke gak lepak cni




ni dapoq ummi..sepah2 atas table top tuh!!


Dah lama simpan gambo nih..ni baru nak published..huhu ni gara2 anak demam hari tu..
2-2 plak tu..rumah dah mcm tongkang pecah..tu belum tunjuk bilik tido lagi..hahah..lagi bilik tempat kitorang melepak..kain tak berlipat melambak, dah macam kedai bundle..
tapi sekarang dah cantik dah..tak bersepah lagi..berkat pertolongan my luvly hubby!!

9 comments:

zaty luvlianncezzz said...

caya lah rumah u

hi3

i follow!

Ummi AmnaAmzar said...

zaty: giler sepah kannn??

mamalieyna said...

seb baik umah luas, tak perasan la sgt kesepahan nye..kalau sempit, lg la..serabut! hehe..sesekali... ada anak gitu ler..

cantik kaler rumah..cool! suka3x..

Ummi AmnaAmzar said...

lg luas lagi penat lieyna..nak2 time ngemop..huhu

kaler tu pilihan ummi n hubby

suzzsuzie said...

sukanya tgok rmh tu...nmpak neat walaupun sepah..

shahjiehan said...

lawa umah akak!! mai join GA sj..

http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/give-away-ferrero-garden-by-shahjihan.html

dapat coklat tuh~

Zefa NorAsmara said...

Besar rumah ummi.. boleh main bola dlm rumah. hehe.. biasalah tu, rumah ada anak-anak.. rumah ibu yg berpenghuni mlm je pun selalu sepah..

Ummi AmnaAmzar said...

ibuzefa: mmg jd pdg bola pun..ummi skali main layan anak2..hehe

shahjiehan: insyaallah kalau sempat..tq invite

suzie: huhu..maybe sbb kaler kot

fawwaznuha said...

salam kak..

baru jumpa blog ni..
besnye ada rumah impian sendiri..besar pula tu..
anak2 yg comey..rezeki kan..semoga bahagia selalu =)