Pages

Followers

Thursday, January 20, 2011

citer gempak di Tol Jalan Duta

Wahahah!!! Tak sempat nak snap gambo.. incik hubby,memandu sambil menyembang ngan kawan opis nya di tipon,pakai handfree of coz..kemain gossip2..gelak2..ummi dengar gak la..yang pasti dorang sembang pasal bonus Raya Cina nanti la..ummi tgh jengah2 blog kekwn..nak tinggal jejak tak leh sebab on pakai henpon je..nnt. xkuar link..tak best la kann.. then, sembang pong pang pong pang....sampai kat Tol Jalan Duta..nasib baik tak laju sangat..tetibe Smart Tag punye siren bunyi ting tong,ting tong..gitu ler lebih kurang..incik hubby pun undur balik..tengok2 kat skrin terpapar "Tiada RM"...hahah...kad TnGo tak letak kat SmartTag punyer alat tu..panggil ape ek? Ntahla.. terus ummi gelakkan kuat2... bergebang sampai lupa sekeliling.. ish ish..
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 comments:

BIONIC WOMEN said...

la, gitu pulak jadinya..hehehe..
ingatkan tragedi aper lah tadi..hehe

cikpuanhady said...

hihihi..lawak pulak baca..ingatkan takde nilai dalam kad tu..rupanya tak letak kad..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

h4ni3 said...

hehehhe
sape la yg dok main kad togo tu

Amy Syaquena said...

ha3..kelakaw la macam mane pulak boleh tak taruk tue ke ada yang main ...

Ummi AmnaAmzar said...

kdg2 ade tol yg xde smart tag..so hubby kuarkan n touch je kat tnGo machine tu...so, hrtu dia lupa nak masukkan balik la tu