Pages

Followers

Sunday, January 30, 2011

Nasib Badannnn

Hmmm..mengeluh pagi2 ni..haisshh..tak baik tau..bukan ape..semua BE ummi dah jadi ME...ni lah gara2 malas sangat nak update blog agak nyer..huhuhu sedih sekejap..tinggal ni je BE ummi setakat ni yang rasanya hayatnya pun dah tak lama...tak pe la kan..ni semua rezeki..alhamdulillah setakat rezki yang Allah bagi ni..yang pasti tak leh nak cash out lagi..

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ibu punya dah habis jd ME semua.. sekarang xde 1 pun.. huhu..

mamalieyna said...

nnti muncul balik la tu BE..hehe..jgn sedey.. =P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ok ler tu...ada gark BE...
zana nyer BE dah lama merajuk tak nak keluar2...padahal..update hari2..sedih...takpelha..
blog pun just suka2....en nuff nak bagi pun dah kira untung....kan..ok ler tu

nuRuL said...

Salam,
Sauna dealers needed, berminat nak cari side income? Atau berminat nak mencuba sauna?

Check blogshop saya okay!
http://shopahola.blogspot.com

Atau kat facebook, search ShopaholaSauna

Thanks!