Pages

Followers

Wednesday, January 19, 2011

♥ Top Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis ♥


19 Januari 2011 - 31 Januari 2011

Hmm..kene citer sikit pasal diri sendiri ek...

ok..Nama penuh Ummi Arizawati binti Saad. Boleh Panggil Ummi, iza, kak iza dsb..
terpulang pada diri anda nak panggil ape janji ummi senang dengan nama tu.
Dilahirkan di Pulau Pinang, dibesarkan dan bersekolah di Pahang kemudian berpindah kembali ke PP. sekarang mak menetap di Kedah..so, kampung kat kedah la..
Ummi sekarang menetap di Seri Kembangan, Selangor. Ade sorang husband(of coz la kannn..hehe) sepasang cahaya mata Amna Safiyyah dan Amzar Syakir.

Tak de ape yang menarik tentang diri Ummi ni, cuma ape yang nak ummi bagi tau ummi adalah
surirumah sepenuh masa sejak April 2006 sehingga sekarang. Bahagia membesarkan anak2 dengan tangan sendiri dan cukup puas hati melihat anak depan mata setiap hari..Alhamdulillah..

Ummi juga seorang yang mudah mesra, peramah... sudah pasti kerana ummi bertahi lalat di atas bibir sebelah kanan.

cube perhatikan betol2..nampakkan?..hehe

ini pulak family ummi:
ummi sangat kecik kan?? hmm..incik hubby yg sgt tinggi sebenarnya..
wawa..xngaku dia kecik..hehehe

Entry Lucky Draw yang di post di blog personal..selalunya kalau lucky draw, Ga dan contest ummi akan buat entry di blog contest la kannn...tapi ini semata2 menyertai
♥ Top Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis ♥ yang memerlukan Ummi memperkenalkan diri Ummi...so, kalau Mama Balqis rajin dia akan teroka lah ape yang ade dalam blog ni..(mcm la byk sgt entry yang dah dibuat dlm blog ni..) anyway..ANJE..kalau nak tau ape2 lagi tentang diri Ummi tanye jer ea..InsyaAllah Ummi akan jawab.

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Bestnya.. surirumah. Idamanku..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ok TQ nanti kita copy cat entry ni k, then mohon kebenaran untuk copy mana2 gambo untuk wat entry kat blog kita nanti k...cayok2 pemenang berdasarkan Lucky Draw

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

As, anti bagi email add ye nak email soalan untuk interview pasal blog

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

salam, kak saya dah review blog akak k, sorry delay palk
http://damiaqish.blogspot.com/2011/03/segmen-blogger-review-blog-citra-cinta.html