Pages

Followers

Thursday, February 24, 2011

Teguran Membina dari Eyriqazz..

Semua ni di copy paste dari Eyriqazz.com...kata beliau:


Segmen tegur menegur kembali. Seperti dijanjikan di entry Last Day Give Away RM300+ Haven Restaurant Voucher|Siapa Mahu Ditegur? dan cabutan dibuat di random.org, inilah dia yang berjaya ditegur oleh eyriqazz :


Teguran :

1) Header cantik, tapi rasanya template blog perlu ditukar. Nampak agak murang templatenya.
2) Widget Follower rasanya kurang sesuai berada di bawah header. Cadangan, alihkannya di ruang Sidebar.
3) 3 Column, ruangan main entry nampak sempit dan kurang menarik .
4) Font. Agak besar ,warna putih, membuatkan kurang selesa bila membaca. First impression is important especially buat new readers like me.eyriqazz.com

Alhamdulillah..ummi sangat nantikan komen dari blogger berpengalaman seperti beliau. tak disangka ummi bertuah mendapat teguran ini...InsyaAllah ummi akan buat correction tentang apa yang disuarakan...terima kasih Eyriqazz.

7 comments:

aanie said...

tahniah!!bestnya dapat teguran dari otai blogger....

Izan Ishak said...

salam singgah sini ummi...

wahhh...bertuahnya dpt direview oleh bro eyriqazz ye. apa2 pun happy blogging ummi!

jemput singgah belog izan ye~

Ummi AmnaAmzar said...

izan n aanie: time kasih...alhamdulillah...seronok rsnya

Miza Yusof said...

tahniah akak. bestnya dapat teguran dari sifu blogger :) salam perkenalan dari miza :)

alinac lover said...

waaa best la..

yong nyer blog pon biasa2 je..ada sesiapa nak tegur x eh hehe

Zefa NorAsmara said...

Tahniah ummi.. :-)

Ummi AmnaAmzar said...

mira,ibu zefa n yong: time kasih..bertuah badan kan..hehe