Pages

Followers

Wednesday, February 23, 2011

Make Up Ur Entry Contest:

end 28/2/2011


hmmm...Ummi ni tak kreatif macam orang lain. 
Tapi disebabkan Ummi suka PINK, ummi nak join contest yang PINK ni...
tengoklah kat atas ni..takat ni jer yang ummi mampu buat
(ye ke??..lebih lagi kalau tak kesuntukan masa..hehe) 
Anak ummi juga suka PINK, kalau beli baju nak warna PINK, 
asal warna PINK semua cantik, tak kira lah ape bende pun, janji warna PINK.. 
gambar2 kat atas tu gambar kitorang g jalan2 ke lain2 tempat..pakainya PINK,
 nampak tak puan penganjur??? hehe itu sajer yang Ummi nak share ngn puan penganjur contest...
tak menang pun tak per janji ummi berjaya meriahkan contest ini!!! 

oppsss..lupa nak show off my netbook kat cni..nak tau kenapa ummi nak showoff netbook ummi kat cni???


sebab warnanya PINK...dark PINK...comel kannnn?

2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Comellll..... tuan dia lg comel. akhirnya berjaya, lama tak dpt masuk blog ummi. Tak tau nape, asyik tak boleh buka je..

Wansteddy Tales said...

Comel kisah ni ^^
Trimas sudi join, bagi masa kat Wan n Yantz buat keputusan pemenang ye :D