Pages

Followers

Monday, February 14, 2011

Black Melon Seeds


Apesal la tetibe ummi nak citer pasal Kuaci Hitam ni. Nak tau pekisah nye??
Ini lah kudapan Ummi dan family sebelah hubby di kala kami ada masa terluang. sambil2 sembang2 @ beramai2 di rumah MIL, ni lah kudapannya. Kadang2 kami mengalami keputusan bekalan Kuaci. Jadi agak tak keruan masa tu..hehe acah aje..tapi sekali dapat bekalan mcm tak ingat dunia, keje pun boleh tertangguh kalau asyik dok mengopek dan mencicip kuaci ni..hahaha

Tak tau kenape kitorang boleh jadi peminat fanatik pada kuaci ni...rasanya sejak Ummi mengandungkan Amna, lebih kurang 5 tahun yang lalu. terbawak2 hingga sekarang. Hmm.. setakat ni kesannya pada SIL n MIL ialah batuk2 lepas makan kuaci. Ummi pulak just pedih2 lidah n bibir..tak kisah janji kitorang dapat makan kuaci..kitorang bertiga ni lah rasanya yang fanatik sangat dengan Black Melon Seed nih..Pantang je pegi Giant kat Mines, mesti cari kuaci...Ade ke sape2 antara kawan2 yang suka makan kuaci ni ye??!!

2 comments:

AshAnas said...

saya tak suka kuaci tp hubby sgt2 suka....

Ummi AmnaAmzar said...

nak kata sedap sgt x la..tp bila dpt mcm ade kepuasan..hehe