Pages

Followers

Tuesday, February 15, 2011

Contest Holiday Ummi 2011

*sticky post until 15 Feb, 2011*

sape nak join jom pegi blog CONTEST ye!!!
atau klik banner bawah:

Bismillahirrahmanirrahim...

Dengan rasa sukacita Ummi melancarkan Contest pertama Ummi iaitu
Contest Holiday Ummi 2011 sempena percutian Ummi dan family ke sebuah tempat percutian yang menarik di dalam Semenanjung Malaysia.

Syarat-syarat contest:

* 1. wajib jadi follower blog INI dan Citra Cinta Ummi & Ayah ..yang dah jadi follower proceed to syarat ke 2.

*2. Letak banner simple ummi atas tu kat entry dan sidebar dan link balik ke entry ni.


*3. Buat satu entry tentang contest dengan tajuk "Contest Holiday Ummi 2011"

*4. dalam entry tu, sila:
* teka tempat percutian Ummi nanti (cuti Chinese New Year 3 Feb-5 Feb)
* letakkan gambar percutian anda yang paling menarik, tak kira la kat mana2 dalam @ luar Malaysia.

*5. dah siap, submit link entry kat ruangan komen entry Contest ini sahaja...

boleh tag kawan2 seramai yang mungkin..
Tarikh Tutup penyertaan :

15 Feb, 2011 (11.59 tgh malam)

Hadiah yang menanti anda:

1. Misteri
(akan di beritahu setelah balik dari holiday)
2. Misteri
( untuk 3 orang pemenang-akan di beritahu lepas balik holiday jgk!!)

5 comments:

Abdul Farique said...

contest ni susah le , sbb sy jarang bercuti kat mana2 :)

Abdul Farique said...

insyaAllah i try the best :)

ibuayahdamia said...

wahh..ader contest yer..insyallah ayu join

ummu uswah said...

wah, best juga. tapi saya tak bercuti ke mana2.

.::s.H.i.M.a chemot::. said...

Ala kak tak bleh join la... xlama tak bercuti cutian... Dok pi umah mak jer :P hihi