Pages

Followers

Thursday, December 30, 2010

Ummi dah dapat BE!!!


Alhamdulillah..Ummi juga berpeluang dapat rezqi yang Allah kurniakan melalui BE..
tapi sedih sebab tak dapat nak share kat sini coz PC ummi ni tak tau ape
masalah takleh nak on nuffnang. so, Ummi check nuffnang tru henpon je..
xleh nak copy, paste bagai2 lagi ye!!...sekarang Ummi
dah ade 7 BE dari Digi Blackberry, Friso, Colgate n Titus...
Digi, Titus n Friso 2-2 blog dapat..cuma Colgate je hanya 1 di personal blog yang ni..dan dalam 7 BE ni semua ada ye..LB, LR dan SS.

Berbanyak terima kasih pada nuff dan penaja2 iklan tersebut..sangat2 menghargainya..lain kali boleh tambah lagi bebanyak iklan kat blog2 ummi ye!!

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Wah bestnye ummi.. ibu ada gak 3 ketul, tp RMnya ciput sesangat lah.. hehe, almaklum blog belum glamer.. tu pun baru fhm skit2 je psl BE ni..

Ummi AmnaAmzar said...

xpe ibu..sikit2 lama2 jadi bukit..heehe ummi pun RM nye ckit je..kita kumpul dulu..heee

Lelord said...

wahhh banyaknya...tahniah

Ummi AmnaAmzar said...

lelord: time kasih