Pages

Followers

Saturday, December 18, 2010

Satay Mas, Kajang



Entry tertangguh** semalam pergi dinner kat Satay Mas, Kajang.
Satay dia memang sangat mabeles di Eropah...ape ummi melalut sampai ke Eropah plak nih...tapi memang the BEST satay yang Ummi penah mkn laaa...
sape yang dok kajang mesti tau kan? mcm2 jenis satay ade..
satay, ayam, lembu, kambing, rusa, ostrich,arnab dan mcm2 lagi lah..
ummi tersangat lah lupa nak snap gambar...just beberapa jer yang di ambil..
but gambar satay langsung takde sebab sangat asyik makan dah tak ingat nak bergambar..huhu..len kali kita snap banyak2 yer!..






4 comments:

ARIFFDA said...

salam...satay mas kajang?? kat mana tu?? yg saya tahu satay samuri kajang :)

Ummi AmnaAmzar said...

Hehe..ummi tau satay mas ni kat kajang je la..nak gtau lokasi betul2 xpandai..sbb hubby yg bwk..memlm plk tu...tp yg pasti satay ni mmg best!

aienz nawawi said...

wah sedap ny
da lame tak makan satay

serious anak2 ummi kiut =)

*erh takpe ke panggil umi . hehe*

Ummi AmnaAmzar said...

aienz..time kasih ckp anak ummi cute..panggil je ummi..ummi suke!