Pages

Followers

Friday, December 3, 2010

MELAKA...WELCOME US!


Hati agak berbunga riang hari nih..sebab esok kami akan

bercuti ke MELAKA!! Seronok sekali sekala dapat makan angin..actually sekarang, Ummi tengah packing baju, belum siap lagi..asyik tertangguh jer dek perangai anak teruna Ummi sorang yang sangat manje.. i like!!

Alhamdulillah..

Program bersama rakan2 sekolah hubby. 4-6 Disember, 2010..




Diantara perancangan yang telah di blacklistkan black n white kan..:

cekidaut!!

Kami akan bermalam di Holiday Inn..


Nak cuba menggayatkan diri kat Menara Tamingsari..

yeeehhhaaa!!


Juga menelusuri River Cruise..yezza..!


Bawak Anak2 mengenali haiwan di Zoo Melaka..


Menjamu selera di restoran ikan bakar Umbai


Shopping di Jonker Street

(tak tau ape yang dorang nak shopping sini…nanti je kite tengok k!)


Anyway..kawan2 doakan perjalan kami ke sana,
di sana dan kembali dengan selamat ye! dan
MAYBE
Ummi akan ade saguhati tambahan untuk follower bertuah Ummi...
jeng..jeng...jeng!!!!

2 comments:

iRa~" said...

slmt bercuti ke melaka!
hee..naik river cruise..best!
dkt je ngan mktb ira tu..:)

Princess Nur said...

wah..beshnyer..enjoy ur holiday k..salam kenal..