Pages

Followers

Monday, December 27, 2010

TIME KASIH ANJE aka MAMA BALQIS


ini entry khas ditujukan pada ANJE aka MAMA BALQIS..
dah lama ummi tunggu ni...hehe terharu sangat bile senior blogger aka OTAI
melawat n sempat komen kat blog ummi...rasa mcm..oh!! indahnya...
time kasih sangat2 Anje..lenkali datang lagi ye...folo sekali tau!! bonus la kan...
Ummi mmg selalu lawat blog Anje n komen2 kat entry beliau..
bukan ape, baca entry2 dan jenguk2 anak dara Anje yg comel lote tu...

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah terharu rasanya siap wat entry lagik, kita bukan tak naksinggah blog ni tapi bz sangat, kali ni ada masa tu yang datang jenguk, kita dengan ikhlas hatinya jadi follower blog ni then dah masukkan dalam bloglist, hope kita akan berkawan lebey rapat lagi then share macam2 citer kat dunia blog ni kan

Ummi AmnaAmzar said...

ye anje..mg ukhwah berpanjangan..keep in touch ya !!

honeyvsbee said...

huhu bee dah baca..
:)

Mama Zharfan said...

anje memang frenly -- one of my sifu in blogging gak tu :)

Ummi AmnaAmzar said...

Bee: tq

honeyvsbee said...

anje nih orang lama yer...

Ummi AmnaAmzar said...

mama zharfan: u r also my idol tau! :-)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yup2, suzie pun idol kita gak tau, banyak menang GA & contest, kira pembakar semanagt