Pages

Followers

Monday, June 25, 2012

Ku rindu bau nya

Kenapa lah sejak akhir2 ni semakin menjadi2 kerinduan pada bau baby new born ek.. Adakah kerana ummi asyik terlihat kawan2 yg baru bersalin post2 gmbr anak2 dorang di wall?? Mungkin jg salah 1 sebabnya..

Keinginan utk pregnant lg semakin membuak2.. Semoga Allah memberi lagi rezqi anak kepada Ummi.. Doakan Ummi ye..

Gerammm sgt tengok gmbr2 baby nih.. Ni anak ummi yg kedua..yg kini dah pun berusia 2 tahun 5 bulan..dah layakkan jadi abang?? :-)




2 comments:

Myra Jay said...

Bau baby myra pun suka gak, rasa tenang je ;)

Myra nak tunggu cium anak sendiri taktau bila, harap kat anak menakan jela ;)

Norsalmi said...

Salam ukhwah..
Moga hasrat nak timang baby dikabulkan..
Sekarang akak cium bau anak2 sedara je.. lepas sorang sorang..
Anak sendiri.. cukup dah kot.. hehe