Pages

Followers

Sunday, June 17, 2012

LEPAK SANTAI IBU| Makan Laksa


Alhamdulillah selesai sudah LEPAK SANTAI IBU| Makan Laksa.. 
Nampaknya kawan2 puas hati makan laksa buatan Ummi.. Hehe

Seronok jumpa kawan2.. 
Maklumlah Ummi surirumah kannn.. 
Mana ada kawan2 nak menyembang bersua muka hari2.. 
Jadi dengan wujudnya Lepak Santai Ibu ni dapat la ummi 
bersembang2 ngn kawan2 (walaupun hanya di alam maya@ facebook).. 
Dan sekali sekala kami bersua muka dan bergebang2.. 
Wahh bahagia sungguh.. Thanks Za, kak Azma dan Cath..
sbb sudi datang memeriah dan menceriakan rumah iza.. (thanks jgk sbb Za: tlg potong2.. kak Azma: tlg basuh pinggan.. Cath: tlg beli gula n kemas2..) Hehe

Anak2 dengan dunia diorang,anak Ummi 2 org, anak Za 2 org, anak Cath 2 org 
dan kak Azma 4 org.. Haaaaa.. Ambik ko..
bila dah 10 org berkumpul..mmg gamat rumah Ummi semalam.. 
Tapi masa ibuk2 n bapak2 makan anak2 boleh dok dendiam dalam bilik sbb dapat main game kat pc.. Masing2 sangat behave, xde plak isu gaduh2.. 
Alhamdulillah..

Jom nenok gambar2 kami2 ini..

ibuk2


bapak2..makan durian, laksa sambil nyembang...xtau tajuk ape..hehe


Ummi.. sedang panaskan kuah laksa...si Cath..kemain menenggek ye..haha



kak Azma melayan anaknya Ammir


sempat berskype dgn sorang kawan LSI yg merantau ke Bangkok..kak Lin

ALHAMDULILLAH..sangat meriah walaupun tak ramai yang datang... 

3 comments:

ummiakid-lily said...

Alhamdulillah...menyambut serta meraikan tetamu...pahala ganjarannya...muga persahabatan terjalin kekal...kalau dekat sure akak bertandang jugak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh buat mkn2 mmg menarik.lama dah LM tak melaksa sejak pulang tanah air ni.buat sendiri lbh sedap kan

mamalieyna said...

salam singgah...waaah meriahnyer.. laksa yang paling best tu...hehe~