Pages

Followers

Thursday, March 3, 2011

Setakat ni saja kot

Hmmm..pengalaman yang ngeri.. sangat mengerikan..bukan mimpi hantu @ anything yang melibatkan hantu syaitan ye kawan2...
*
**
*
*
*
*
*
*
Cumaaaa.... ngeri bila tukar template blog nih...sangat teruk jadinya, 
nak tau ape jadi?? blog post jadi 2..widget kat sidebar bertindih2, sangat sedih bila blog dah jadi kelam kabut gitu.. ye lahhh..ummi ni kan tak berapa expert bab2 ni..jadiiii...rasanya setakat ini jer kot template ni bertukar wajah..xde dah lepas ni..cam ni lah wajah mu sampai bebila..kecuali kalau ada bantuan dari adik
 NADIA. @ sesape yang sudi nak mencurahkan idea di blog ni..di alu2 dan dipersilakannnn...
 kalau ler nak tolong haakak yang xreti nih kannn..hehe 

gambar hiasan blog agar lebih berseri..nak harap wajah ummi dorang..
hmmm tak komersial langsung!!!

3 comments:

ShimaSalleh said...

Ok jugak ni kak. Banner tu mmg cantik kiut miut

Ummi AmnaAmzar said...

maksud shima header tu ek? hehe nasib baik anak2 comei, kalau idak xtau ler ape rupanya blog ni..mcm akak kata kt entry GA anje hrtu, anak2 penyeri blog ni..hehe

Zefa NorAsmara said...

Berjaya juga masuk blog ummi.. hehe.. sbb ummi dah berhenti mengkodek kut? maafla, masa ummi tanya, ibu mmg tak dpt nak bantu.. ibu ni ala2 rabun skit bab2 camni.. hehe..