Pages

Followers

Saturday, March 5, 2011

Kesabaran Ummi di uji

Weiiii.. lama dah aku geram kat hang tau! menyemak jer dalam list facebook aku..sungguh menyampah dengan ayat ayat auta hang tu..hang ingat aku tak tau ka? aku saja ja nak melayan hang sebab aku takdak keja...baru kenai sari dua hang dah dok tanya pasai laki aku.. WTH is that???!! opcoz la aku tau sapa hang sebenaqnya walaupun hang setakat menyamaq pakai nama lain add aku kat facebook tuh!!! kheekkkkk tuihhh!!! mmg gila babas tahap gaban nak mampos betol!!...

Bila syaitan berbisik di telingaku...ini yang terlintas..tapi di mulut memang tak tergamak untuk meluahkan ayat2 seperti ni.. mmg sangat geram dengan tindakan seorang wanita yang suka menyamar2 semata2 nak tau perkembangan tentang ummi dan husband. Ummi tau siapa dia, but ummi sengaja melayan dia sebab ummi pernah menyatakn yang ummi ingin berkawan dengan dia, but she refused. becoz of jeolus, maybe!! 
Mungkin kekawan dpt agak siapa yang bertindak mcm ni kan?  

mula2 menyamar nak beli tudung dengan ummi, ms tu ummi ada tlg kawan jual tudung kat facebook. its ok lah..then, lepas tanya pasal tudung 2-3 patah perkataan, dia mula bertanya pasal incik hubby.. keja ape, kat mana, berape lama.. bila dia mula bertanya begitu, ummi mula mengesyaki sesuatu..then, ummi semakin melayan lah..ummi suke jgk melayan kalau org menyamar ni..(nakal jgk kan?? hehe) 

Agak lama bersembang2 kot fb..dalam berbulan2 gak la.sembang2 gitu2 je la..
Ade gak sambil2 tu ummi serkap jarang tanya2 dia awak ni R******H kan? ala..ngaku jer la.. pastu dia ngaku.. but dia tak ngaku nama yg ummi sebutkan..dia gtau dia adalah kawan rapat kepada nama tersebut. sangkaan ummi hampir tepat..tapi ummi tetap berfirasat yang dia adalah orang yang bernama R******H. huh!

bersambung... ke part 2..sebab dah panjang sangat..nanti anda2 yang membaca boring plak...
letak gambar mak ummi dan adik2..bg sejuk sikit hati ni...

3 comments:

Zefa NorAsmara said...

Sabar ummi, sabar.. harap2 'org tu' dah tak nyebok lg urusan kga umi lagi.. ibu doakan ummi tabah..

Mama Zharfan said...

sabar yer...biasalah, resam dunia kan..


nak menang purse clarks ori? jom vote!

AshAnas said...

nak baca bagi habis dulu... hehe...