Pages

Followers

Sunday, March 6, 2011

Kesabaran Ummi di uji

Bersambung Part 1

Dipendekkan cerita penyamar tu add incik hubby kat facebook then, sangat berani mengkomen kat pic yang hubby post semalam. Ummi jadi heran la..kenapa dia yang memula nak beli tudung dengan ummi , add hubby ummi dan komen kat gambar hubby dengan ayat cam ni... " jeles ke? hehe".. dia cakap camtu sebab ummi komen kat gambar hubby " tukar angin je tauuuu". biase la suami isteri manje2 annn... rsnya kalau org lain mmg xnak la join kan komen2 antara suami isteri ni. dia sangat la berani..  ummi yang pastinya kuat cemburu ni mula la naik nyampah. ummi "remove" kan dia dari friendlist ummi n hubby. senang cerita... 

bila malam menjelang.... ummi dapat mesej kat inbox: cuba baca ayat2 dia..sangat menyakitkan dan mencabar kesabaran ummi untuk mempublishkan perbuatan dia di sini:


sila klik untuk lebih clear...mcm ade org nak bc kisah ni...
* kuning tu : nama betol dia
* pink tu: nama samaran dia..
haha..ada yg terlepas pandang nak delete..lantak ko lah..peduli hape aku!!

3 comments:

Zefa NorAsmara said...

Sofiya rayyan tu siapa? err.. menyibuk pulak ibu ni.. sabar ummi ye.. tak yah layan lah.. Ummi isteri yg sah kepada suami ummi.. seorang isteri harus ada perasaan cemburu.. sbb kita punya hati dan perasaan..

*azni* said...

sabar jela ummi,toksah layan benda2 camni.ada la tu manusia yg cuba nak porak perandakan hidup ummi..

Juliet_iRa~" said...

msti ex-gf bg ijan kan..
sabar yea k.izaa..:)
k.iza lebih berhak ke atas hubby k.iza dr diaa..
smile....:D