Pages

Followers

Thursday, March 3, 2011

Jumpa Dato' Dr Haji Fadilah Kamsah


Ummi jumpa Dato' ni bukan sebab pegi ceramah ke, kaunseling ngn dia ke @ yg sewaktu dengannya..Ummi just terjumpa Dato' masa nak pegi breakfast kat Bangi Kopitiam hari selasa lepas. Masa tu baru selesai buat check up anak ummi si Amna yang demam tak kebah2 selama 4 hari. buat medical check up kat Klinik pakar kanak2 Annur Hasanah. Alhamdulillah Amna ok cuma panas jer badan dia kata doc. Bebas denggi.

berbalik kat jumpa Dato' tadi..dah selesai check up hubby ajak breakfast kat Bangi Kopitiam...then, tetibe hubby tanye nak tengok Fadilah Kamsah(nama mudah bhs harian)  tak? ummi tak jawab nak @ taknak..tapi terus keluar kat mana?! dengan penuh excited..ingatkan hubby kenakan ummi..rupanyaaa...eh eh..ye laaaaa.. hubby dah nmpk masa g parking kete tadi..1st time ummi nampak Dato' di dunia realiti..sangat bersih dan bercahaya wajahnya..dia tengah sembang2 ngn kawan maybe..kalau kat TV mesti dorang tepek2 bedak ckit kan..tapi ni mmg real lah. terenti sekejap kat depan kedai makan tu..betul2 berdepan Dato' tapi agak jauh la..maybe Dato' terperasan..hehe biar la bukan senang nak jumpa beliau kan..

4 comments:

Edy Zaidi said...

pernah jumpa time dia pergi sekolah time muda2 dulu..huhu

Ummi AmnaAmzar said...

oo ye ke..dulu lain skrg lain..hehe

Miss Yaty said...

yaty penah jmpe jugak..masa diploma dulu..hihi..:)

Zur@ZaRi said...

penah jumper maser zaman dier tak pemes dulu... sekarang susah da nak jumper=))

ummi, zura da follow blogshop ummi... da link kan sekali dalam blogshop zura.. do it same yer...:p