Pages

Followers

Tuesday, November 23, 2010

WISH ME LUCK!!


Sekarang ni, Ummi tengah nervous sangat2 sebab esok

ummi ada interview di sini...


dah lama ummi tinggal alam pekerjaan,

dah berkali2 ummi dapat & pegi interview..

tapi ummi tetap nervous setiap kali ade interview...

sekarang ni ummi sedang menghafal skrip untuk interview..

mana tak nye kena speaking, ummi ni tak macam orang lain
sangat la takde confident kalau bercakap bahasa inggeris.
bila la ummi nak improve diri ummi kalau mcm ni kannn??..

InsyaAllah Ummi akan cube sedaya upaya ummi untuk

berbahasa Inggeris esok...

Doakan Ummi ye kawan2..

4 comments:

Siti said...

eh eh tempat komen dah ok eh? =) jangan risaulah pasal interview tu. kalau dah rezeki insya-allah dapat. tips nak hilangkan nervous versi siti --> buat solat hajat.itulah sebaiknya. gudluck ummi! :)

iRa~" said...

wahh..
dpt interview ea?
igtkan k.iza da xnk keje..
hee..
all da best!
caiyooo!

mizz sue said...

tak kak..arwah kak aishah keje kat JPA putrajaya

alinac lover said...

yong doakan smga esok berjalan lancar :)