Pages

Followers

Monday, October 31, 2011

Nak let go baju2 kurung nih..Murah2!!! sape nak?


2 dari kanan tu kain sutera ye.. mmg sgt jarang pakai sbb mls nak iron..
yg kuning, turqoise n hijau bunga biru tu satin.. bukan satin biasa, satin kualiti.. 
n yg last skali tu kain jenis ape xingat, tp agak mahal gak, yg ni matching ngn kain plain.

BAJU2 ADALAH BERSAIZ S-M

kalau nak boleh komen kat cni n leave email ye.. nnt ummi reply.. 

16 comments:

Juliet_iRa~" said...

cantik sutera pink..:D

chrisyap said...

Nak beli baju yg dr kiri no2 color biru tu.TQ

EMAIL: sonyeap@yahoo.com

chrisyap said...

brp harga baju yg dr kiri no 2 color biru tu?

Marhainis said...

email semua skali brapa RM ke hengmy@gmail.com

Marhainis said...

email ke hengmy@gmail.com, semua skali baju2 tu ye ngan harge

Marhainis said...

email semua skali harga baju ke hengmy@gmail.com

eiba said...

asslm kak..suma bj kurung ni available lg x..?minat ngn sume xcept yg blkg skali..emel to farasyuhaiba@yahoo.com

Anonymous said...

Hi..

Ada lg x baju2 yg kat atas ni??

Email pls : hafiz.zulkernain@bwint.org

Thanks

naszri skywalker said...

Seriously nk beli sepasang sbgai hadiah untuk tunang. Cara2 pembayaran?

Ummi AmnaAmzar said...

Nazri skywalker: tinggalsutera kaler pink n satin kuning je..

hazalina said...

salam. nk bju kurung satin turqoise, kaler biru n kuning de lg x? emel kt sye hazalinas@yahoo.com beserta attachment pic yg jelas k...

Anonymous said...

salam. sye nk sume bju kurung satin. pls emel ke hazalinas@yahoo.com n serta sekali pic yg jelas k...

Anonymous said...

kak ummi, baju kurung satin wrna kuning tu msih ada lg x?

Anonymous said...

nk reserved satin kuning. price include postage? emel ke akaito.85@gmail.com. tq

Amir Mansor said...

maaf nak tompang tanye, kat mana akak beli baju kurung satin ni ehk? kalau kat daerah KL ni rasa2 kat mana sye boleh daptkan baju tu.
Harap akak dapat bantu sye..
sekian terima kasih!

ni email sye ameegos92@gmail.com

Amir Mansor said...

kak nak tompang tnye, kat mana akak beli baju kurung satin ni smue ehk? kalau kat daerah KL ni rasa2 kat mana boleh saya dpatkn baju tu?
harap akak dapat bantu saya, sekian terima kasih!

ni email sye, ameegos92@gmail.com