Pages

Followers

Friday, April 22, 2011

Entry di tengah malam jumaat

Bila baring jer mata ummi terkebil2 tak nak terlelap..padahal siang langsung tak de masa nak curi2 lelapkan mata.. penuh jadual setiap hari sekarang. ummi pun dah ade hobi dan keje baru. keje di rumah je la.. ummi sekarang mengambil tempahan menjahit felt T untuk baby n kids. Untuk orag dewasa pun ummi boleh buat tapi setakat ni masih belum menerima tempahan untuk org dewasa la.. hmmm.. penat tu memang penat tapi rasa seronok bila dapat hobi macam ni. At least takde la sesaje ummi ngadap facebook n internet ni kan.. dan memang ummi tak sangka hobi ummi ni menarik perhatian kawan2 ummi yang skrg semakin rancak berlumba2 meng'order' dari ummi. ALHAMDULILLAH...kat bawah ni contoh2 T shirt anak2 yang siap dan dalam proses.. cute tak? so, kalau sesape nak tempah boleh la add facebook Ummi..ARIZAWATI SAAD,dan mesej ummi di inbox ye..








7 comments:

Aku Ibu Muda said...

sama pula minat kita :)

Maya Mayana said...

emm cantik dan kemas..good job...buat la wordings mcm nureen love mummy n daddy...contohla...buat bunga,bee sumbat dgn kapas fiber jahit kat stokin...yana ada terfikir nk buat tp malasnye ya ampun :)

Ummi AmnaAmzar said...

AIM:ye ke? blh share idea kannn
Maya: mmg ade buat wording..tp belum siap lg.. setakat ni xbyk yg nak wording pnjg sbb cas lebih la kan..hee

Aku Ibu Muda said...

aah..jemput la tengok kat <a href="http://familymoza.blogspot.com> sini </a>

h4ni3 said...

cantik la iza

hanie dulu pun penah terjebak.. tapi sekejap jer.. pastu terperuk dah kain2 felt tu tak berusik.. haha

ibu_BatRiSya @wardah said...

cantik!
nti nak order la...heheh

Anonymous said...

Terima kasih, pekerjaan yang baik! Ini adalah hal yang saya harus miliki.